Köpa Instagram-följare

quality

Regular

323 Recensioner

crown

Premie

488 Recensioner

service-icon

10

Följare

För 0.00

service-icon

100

Följare

För 1.30

service-icon

250

Följare

För 2.70

service-icon

500

Följare

För 4.90

service-icon

1000

Följare

För 9.00

service-icon

2000

Följare

För 16.90

service-icon

5000

Följare

För 37.90

service-icon

10,000

+

Följare

För 66.90

Fördelar

benefit

Omedelbar start

Utförandet börjar direkt efter betalningen.

benefit

Omedelbar leverans

Din beställning levereras direkt efter betalningen.

benefit

Vanligt utseende

Bokföringen ser bra ut.

benefit

0-180D Garanti

Du kan välja att garantera upp till 180 dagar.

0 Days

Garanti

0 Days Guarantee

0 Days

Garanti

0 Days Guarantee

minus

0 Days

Garanti

0 Days Guarantee

plus
Välj en garanti som ska fyllas på med ett valfritt antal följare vid en Instagram-uppdatering.
should_buy

Varför ska du köpa följare på IG?

Nu är den digitala tekniken ryggraden för de flesta marknadsförare. Nästan 40 % av säljarna gör det via sociala nätverk. Dessutom använder entreprenörer, designers och butiksägare Instagram för att hitta ytterligare kontaktpunkter för konsumenter och öka varumärkeskännedomen. När människor bestämmer sig för att köpa nya följare är det en bra idé, men bara när de hittar rätt plattform. Med Popreys tjänster kommer marknadsförare inte att bli besvikna. Om du vill lyckas i detta avseende ska du vara uppmärksam på följande:

  • Kontinuerlig marknadsföring av publikationer via officiella Instagram-kanaler och tredjepartsplattformar är en halv framgång för din marknadsföringsstrategi
  • Relevant innehåll av hög kvalitet väcker publikens intresse och engagerar användarna i interaktion
  • Poprey levererar detaljerade täckningsrapporter som gör att du kan öka effektiviteten i alla marknadsföringskampanjer

På alla marknader har vi nu hård konkurrens. Man behöver inte vara expert för att förstå sådana nyanser. Konkurrenternas aktivitet är säkert en av anledningarna till att påverkare bör locka nya användare till sociala nätverk. Det är uppenbart att ju fler prenumeranter människor har, desto mer realistisk är möjligheten att marknadsföra produkter eller tjänster med maximal nytta.

Samma sak gäller för att tjäna pengar. Tusentals bloggare är involverade i reklam på sociala medier och tjänar upp till 100 dollar i veckan. När marknadsförare köper billiga Instagramföljare ökar de sin täckning avsevärt. Det är de överkomliga priserna och de flexibla villkoren för att välja paket som gör att Poprey-plattformen ligger före andra resurser.

Hur gör jag en beställning?

Med Popreys lösningar slipper man överbetalningar och missförstånd när man gör en beställning. Gör först en granskning för att välja målgrupp. Det är en rad användare som kommer att se ditt inlägg och följa länken. Poprey-plattformen erbjuder flexibla villkor i detta avseende. Sidägare som vill köpa riktiga Insta-följare kan använda olika filter - för plats, ålder, intressen och andra parametrar.

1

Ange uppgifter och betala ut

Gör först en granskning för att välja ut målgruppen. Det är en rad användare som kommer att se ditt inlägg och följa länken. Poprey-plattformen erbjuder flexibla villkor i detta avseende. Sidägare som vill köpa riktiga Insta-följare kan använda olika filter - för plats, ålder, intressen och andra parametrar.

2

Betala avgiften och vänta

Nästa steg är att betala avgiften och vänta på att räknarna ska öka. Vårt team har gjort allt för att du inte ska ha några incidenter när du gör beställningar. Vi garanterar de mest gynnsamma villkoren för dem som vill höja sina röster på sociala medier. Det är därför som antalet användare som vill köpa följare via vår webbplats ökar varje dag.

3

Njut av frukterna av ditt arbete

Betala för tjänsten på ett bekvämt sätt. Poprey erbjuder lösningar för företag och privatpersoner. Vi accepterar omedelbara betalningar och banköverföringar.

why_poprey

Varför välja Poprey?
Vem är Poprey.com?

Genom att använda vår plattform kan nystartade entreprenörer, designers, musiker, showbusinessstjärnor och företagare och andra entusiaster se till att köpta följare bidrar till deras affärstillväxt. Det handlar också om resebyråer, körskolor, ägare av kaféer och restauranger och andra framgångsrika användare. För alla dessa fall erbjuder vi de bästa villkoren och avancerade marknadsföringslösningar. Beräkna bara antalet likes, gör en betalning och se hur din vinst växer. Ingen rutin, bara avancerade digitala verktyg.
Frågan-svar

Kan mitt konto förbjudas för att jag köper Instagramföljare?

De populäraste påverkare, som av konsumenterna uppfattas som trendsättare, opinionsbildare, ägare av stora företag och andra entusiaster, har de bästa samarbetsavtalen. Så sidans ägare måste utöka sin räckvidd vilket är omöjligt utan att söka efter riktiga köpta följare Instagram följare. För att undvika missförstånd och ett avstängt konto är det viktigt att strikt följa reglerna. Annars måste du skriva till supporttjänsten och försvara dina argument.
Den omedelbara ökningen i popularitet är naturligtvis förknippad med misstänkt verksamhet. Men om du föredrar välrenommerade plattformar behöver du inte oroa dig för sådana incidenter. När människor ökar täckningen genom vår webbplats och nya användare kommer jämnt, är risken för ett förbud utesluten. Oavsett vad du beställer 100, 250 eller 500 följare har dina konkurrenter ingen anledning att klaga.
arrow

Vad är skillnaden mellan normala och premiumföljare?

Antalet följare har en stor inverkan på inkomstnivån på IG. Du kan inte lägga upp reklam om din sida inte uppfyller kraven. Den nedre gränsen är 10,000 användare. Om din målgrupp dessutom består av verifierade konton ökar den annonserade sidans auktoritet avsevärt. Så mänskligt verifierade prenumeranter som ingår i Premium-kategorin kostar mer. Om vi pratar om skillnaderna mellan dessa 2 paket är följande viktigt:
arrow
tick

Vanligt

Profiler som endast skapas för att följa andra sidor. Kontot uppfyller alla krav - bilder och inlägg - men aktiviteten är minimal.
crown_blue

Premie

Högkvalitativa, verkliga följare. De flesta konton kontrolleras av människor.

Högkvalitativa, verkliga följare. De flesta konton kontrolleras av människor.

Det är inget ovanligt att målgruppen för Instagram-sidan ständigt växer. Om du publicerar högkvalitativt och relevant innehåll är det osannolikt att en snabb ökning av täckningen orsakar misstänksamhet bland potentiella affärspartners och varumärken som du vill marknadsföra. De personer som bestämmer sig för att köpa riktiga Instagramföljare via vår plattform har inga problem i detta avseende. Riskerna för kontoblockering eller andra incidenter är uteslutna.
arrow

Vilka personuppgifter använder jag när jag köper prenumeranter på Poprey.com?

Självklart är det bara möjligt att tjäna pengar på Instagram-sidan om man lockar till sig följare genom att publicera aktuell information om sin verksamhet. Även om du inte har ett kontrakt för att marknadsföra ett visst varumärke, utan fokuserar på att marknadsföra din egen produkt eller tjänst, kommer du inte att uppnå någonting om riktiga användare inte tittar på din profil. Detta innebär att information om företaget måste vara offentlig. Men när du köper billiga Instagramföljare behöver du inte oroa dig för det. Vi respekterar varje kunds integritet. När du beställer en tjänst via Poprey behöver du inte uppge något telefonnummer eller någon e-postadress. Detsamma gäller för betalningsuppgifter.
arrow

Vilka betalningsmetoder finns tillgängliga?

Via Poprey-plattformen kan du snabbt köpa valfritt antal gillar för dina inlägg på sociala nätverk - från 50 till 10,000. I varje fall beräknas priset automatiskt. Vi har lagt till en detaljerad guide för varje tariff du väljer. Så alla Poprey-kunder har inga problem med betalningar. De kan använda Visa, Mastercard eller en annan lämplig metod. Genom ett partnerskap med CommerceGate garanterar vi säkerheten för alla transaktioner. Var säker, oavsett om du behöver köpa visningar på Instagram eller marknadsföra ett inlägg, pengarna kommer att vara 100 % väl investerade..
arrow

Hur snabbt kommer resultatet av köpet att synas?

Alla som marknadsför sitt varumärke på Instagram vill tjäna pengar på sin verksamhet och utveckla sitt företag med 100 % effektivitet. Men resultatet för varje enskilt fall kan skilja sig åt. Som regel kommer våra kunder som letar efter aktiva Instagramföljare att kunna utvärdera resultatet inom 2-3 veckor. Även om effektiviteten för varje fall varierar.
arrow

Vad ska jag göra om jag inte har fått min beställning?

Gillar är en speciell valuta på Instagram. Ju fler som klickar på knappen, desto mer attraktivt blir fotot, videon eller berättelsen för andra användare. Om du bestämmer dig för att köpa Instagram gillar, populära inlägg och konton hamnar snabbare i topp.
Med hjälp av Poprey-plattformen kan man vara säker på ett 100-procentigt resultat. Även om beställningen av någon anledning inte blir klar kan våra kunder snabbt få reda på varför. De flesta kunder kan lösa problemet genom att kontakta våra anställda. Det är bara att använda vårt onlineformulär eller skicka oss ett e-postmeddelande. Innan du ställer en fråga rekommenderar vi att du läser avsnittet med vanliga frågor och svar.
arrow
Tips och tricks

Hur mycket och hur snabbt kan man köpa Instagram-följare?

Genom att främja ett konto i sociala nätverk kan alla användare bli en verkligt offentlig person. Det bästa sättet att locka aktiva följare är att köpa Instagram gillar från professionella SMM-marknadsförare. Om du beställer tjänsten på plattformen Poprey kan du få resultatet inom 3-7 dagar. Intäkterna på Instagram beror på antalet nya följare och profilämnen. Den nisch som du vill locka målgruppen till är också viktig. Enligt antalet prenumeranter är rangordningen av profilerna följande:

Nano-påverkar
Denna kategori omfattar Instagrammare med färre än 1,000 följare. När det gäller marknadsföringspotential är sådana influencers nykomlingar. Men trots det kan kontoinnehavare med en tusenlappad publik ha en betydande inverkan på en specifik målgrupp.
Mikro-påverkar
Instagrammare med 1,000-100,000 följare som har sidor är kända på en viss plats. Reklamkostnaderna är många gånger dyrare än för Nano-påverkar.
Makro påverkar
Sidans ägare kan skryta med en räckvidd på mellan 100,000 och 1,000,000 följare. Den största fördelen är möjligheten att etablera samarbete med populära varumärken.

När man köper följare från Poprey kan man utöka sin målgrupp i flera steg. Välj bara det paket som passar din kategori. Detta är det bästa sättet att spara pengar och övervaka effektiviteten.

tips-img
tips-img

Hur du får nya följare på Instagram

En ökning av antalet gillar-markeringar garanterar att vissa publikationer snabbt hamnar i topp med hjälp av hashtaggar och geografisk placering. På grund av detta kommer slumpmässiga användare som är intresserade av vissa taggar att se ditt foto eller din berättelse. Så om du vill uppnå 100 % effektivitet ska du följa de här tipsen:

  • Använd en komplex strategi
  • Publicera högkvalitativt och upphovsrättsskyddat innehåll
  • Lägg till en beskrivning för varje produkt
  • Skriv korta och omfattande inlägg med emoji
tips-img
tips-img

Hur tjänar man pengar på popularitet på Instagram?

Ytterligare trafik, engagemang, appinstallationer, videovisningar, leads och meddelandeproduktion är de viktigaste fördelarna för dem som väljer att köpa Instagramföljare. Effektiviteten av ett sådant företag beror på vilken grund du föredrar. Ju fler verifierade användare som läggs till i din målgrupp, desto starkare blir sidans auktoritet.

Om tusentals personer gillar ett inlägg blir profilen som helhet mer trovärdig. Så när du lägger pengar på kampanjer kan du tjäna många gånger mer i framtiden. Sidans ägare kan samarbeta med bloggare, tillverkare, marknadsförare och andra påverkare. Innan du börjar annonsera produkter och tjänster måste du i alla fall se till att din sida uppfyller annonsörernas krav.

tips-img
tips-img

Hur köper man följare för företagssidor på Instagram?

När folk började använda sociala medier var det underhållning. Med tiden väckte ett sådant ekosystem stort intresse bland marknadsförare. Nu använder tusentals varumärken, företag och andra organisationer IG. I och med den ökade täckningen har det blivit oomtvistat att köpa följare för Instagram. Men trots det måste entusiaster som föredrar 100 % digital prestanda välja sina verktyg noggrant. På grund av Poprey kommer du att kunna undvika alla missöden. Även om du vill marknadsföra företagssidor. Välj bara ett paket och beställ tjänsten med ett klick. Hos oss behöver du inte registrera dig eller fylla i onödiga formulär. Vi gör vårt bästa för att göra samarbetet bekvämt.
tips-img
tips-img