200

Visningar

0.80

500

Visningar

1.30

1000

Visningar

2.10

2000

Visningar

3.70

5000

Visningar

7.60

10000

Visningar

12.90

20000

Visningar

23.90

50000

+

Visningar

48.90
Omedelbar

Omedelbar start

Omedelbar leverans

Permanent

Verklig utseende

Gradvis

Omedelbar start

Gradvis leverans

Permanent

Verklig utseende

Köp Instagram Visningar

Det kan vara frustrerande att behöva stressa för att skapa ett inlägg på Instagram och se att det inte får den uppmärksamhet det förtjänar. Som varumärke, individ eller företag måste dina Instagram-inlägg nå ut till så många som möjligt för att få genomslag och du har uttömt alla alternativ som finns. Se ditt rykte och din trovärdighet samt ditt varumärkeskännedom öka avsevärt - låt dina visningar stiga till nya höjder på en av världens mest kända och viktiga sociala medieplattformar!

Det bästa sättet att se till att din video får så mycket uppmärksamhet som möjligt på kort tid är att köpa Instagram-visningar.


Instagram är helt enkelt den bästa sociala medieplattformen för varumärkesigenkänning. Det betraktas som den sociala medierna för foton och videodelningar för både konsumenter och varumärken - Instagram-användare delar hela 95 miljoner foton och videor per dag!

En annan intressant sak är att genomsnittsåldern för Instagram-följare blir allt lägre - 18-29-åringar är för närvarande de mest aktiva Instagram Följare och användare - och de är också morgondagens köpare och ledare. Skapa ditt varumärke, skapa medvetenhet! Allt du behöver göra är att få fler visningar på Instagram, den hetaste appen för att dela videor.

Ett högt antal visningar betyder att folk är intresserade av din video eller att de tycker att den är tillräckligt intressant (detta är inte alltid fallet). Instagram-algoritmen föreslår videon för andra användare så att de kan se vad andra ser.

Endast visningar av Instagram-videor räknas visar vyer från mobilappen eftersom tjänsten ännu inte är tillgänglig i webbversionen. Detta innebär att endast visningar från användare som använder mobilappen kommer att visas i antalet visningar och inte visningar från webbläsaren.

En populär Instagram-video har så många fördelar: direkt monetarisering, ökad räckvidd för affischen, fler följare och många andra.

Och om du undrar om det är en bra idé att köpa visningar, så är det så, och det är tryggt och säkert; visningarna kommer från riktiga människor.

Inga krångel!
Ingen tid slösar!
Fullt garanterad!
Värde-packad!

Varför ska du köpa Instagram-Visningar?

Det är en bra idé att köpa Instagram-visningar för att öka videons räckvidd och popularitet. En video med ett högt antal visningar gynnar dig på så många sätt, antingen som individ:

  • i hopp om att öka sin popularitet på nätet,
  • som vill sprida ett meningsfullt budskap eller
  • som vill bli en influencer och få betalt genom att annonsera för varumärken
  • som ett varumärke som vill nå en bredare publik och öka förtroendet med hjälp av ett högt antal visningar eller som ett företag som vill utforska nya marknader, introducera nya produkter eller öka populariteten för en befintlig produkt.

Om du köper visningar på Instagram innebär det att din video blir populär. Enligt Instagrams algoritm 2021-2022 kommer din populära video att föreslås för andra användare och du kommer att få fler organiska visningar, gillar och nå din målgrupp.

Köp Instagram Visningar med omedelbar leverans

Är du övertygad om att du behöver köpa visningar? Dina visningar levereras direkt, inom fem minuter efter köpet, och antalet videovisningar ökar omedelbart.

Det rekommenderas att du köper visningar för nya videor och omedelbart efter att du har lagt upp dem, och börjar med hög fart. Detta kommer att väcka människors intresse mer när de ser en ny video med ett högt antal visningar än en gammal video vars visningar plötsligt skjuter i höjden, och användarna kan bli skeptiska och anta att det finns mer än vad som syns på bilden.

Hur man köper Instagram-visningar

Om du vill köpa Instagram-visningar för dina videor följer du de enkla stegen nedan så kommer dina visningar att synas på ditt konto inom en kort tid.

  1. Välj det antal visningar du gillar köpa. Det finns alternativ som sträcker sig från så lite som 200, 500, 1000 visningar till så mycket som 50 000, 100 000, 200 000, 500 000 visningar. Välj bland alternativen beroende på videons prioritet och målgruppens storlek.
  2. Ange ditt användarnamn och e-postadress i rutan. Observera att det användarnamn som du anger måste ha minst ett nytt inlägg.
  3. Betala för visningar med din PayPal. Både ditt Instagram-konto och PayPal är säkra när du använder våra tjänster.
  4. Slutför din betalning och se hur visningar levereras inom 5 minuter efter betalningsbekräftelsen.
  5. Visningar försämras inte efter att tjänsten har levererats.

Välj ditt valpaket

Bekräfta betalning via vår betalnings inkörsport

Se dina åsikter gå upp och upp och din vinst skyrocket!