10

Följare

0.00

100

Följare

1.30

250

Följare

2.70

500

Följare

4.90

1000

Följare

9.00

2000

Följare

16.90

5000

Följare

37.90

10000

+

Följare

66.90
Vanligt

Börja inom 12 timmar

Gradvis leverans

Utan garanti

Verklig utseende

Premie

Omedelbar start

Gradvis leverans

Garanti 30 dagar

Verklig utseende

Köp riktiga Instagramföljare:
varför är det viktigt?

Konkurrensen på Instagram blir allt hårdare för varje dag, så användare som kämpar om popularitet använder alla metoder för profilfrämjande. Professionell marknadsföring och köp av följare på Instagram gör att du kan rekrytera levande följare och öka aktiviteten på ditt konto snabbt.


Ett främjat konto på Instagram är inte bara ett utmärkt sätt att förverkliga sig själv och öka sin auktoritet, utan också ett effektivt sätt att tjäna pengar. Ju mer populärt ett konto är, desto lättare är det att marknadsföra olika tjänster och produkter i det. Både nyblivna bloggare och kändisar med en mångmiljonpublik försöker köpa 1000-tals Instagramföljare. Ellen DeGeneres, Kourtney Kardashian, Miley Cyrus och andra stjärnor gör det regelbundet.

Varför dröjer du då?

Fördelar med att köpa följare

Instagram-marknadsföring kräver mycket arbete och enorma reklambudgetar. Tyvärr har tiden gått när det var möjligt att registrera ett konto med en originell idé och snabbt samla en publik, komma in i de "populära" och bloggar som behöver ett nyhetsflöde. Idag finns det många intressanta konton och nyhetsflöden och du måste arbeta hårt för att locka till dig en ny läsares uppmärksamhet. Konton med många följare väcker dock fortfarande omedelbart intresse.

När en person skapar ett nytt konto för sig själv och ser att 20k personer redan har prenumererat på det, är det första han eller hon tänker: "Varför har jag inte sett det förut? Och vad är det som är så intressant här för 20 000 följare?". Det är sällan någon tittar på hela fotoströmmen, läser texter, räknar ut förhållandet mellan prenumeranter och kommentarer av gillar under inlägget. De flesta behöver ett par bilder för att bestämma sig för om de ska prenumerera eller inte.

Samma sak gäller för företagskonton. För dem är antalet följare ett socialt bevis som säger: 'Titta hur många som redan litar på oss och prenumererar på oss! Prenumerera och du, vi är fantastiska!'

Viktiga skäl att köpa följare på Instagram

Oftast tenderar användarna att köpa riktiga Instagramföljare för:

1. Attrahera nya människor. Om du har ett stort antal följare ökar förtroendet för ditt konto hos tillfälliga besökare märkbart.

2. Främjande av en plats högst upp i det sociala nätverkets nummer.

3. Ökad aktivitet på kontot. När du beställer levande följare på Instagram kommer de att gillar dina inlägg och lämna kommentarer om materialet är intressant för dem.

4. Öka din egen auktoritet. Ett stort antal följare gör att du ser mer populär ut i vänner och familjers ögon.

5. Självmotivation. Riktigt intressant innehåll är mer sannolikt att publiceras när det finns personer på din sida som kommer att se det.

6. Ökad inkomst. Om du har levande följare på Instagram kan du annonsera mindre populära profiler och få en bra inkomst.

7. När du har beställt följare börjar Instagram automatiskt locka nya prenumeranter.

Varför köpa Instagram-följare för företag?

Genom att marknadsföra ett företag på Instagram kan du skapa en varumärkes- och företagsbild, visa på företagets styrkor och hur det skiljer sig från konkurrenterna. En främjad profil på ett socialt nätverk gör det möjligt för dig att ta emot feedback från kunder, att visa upp nya produkter. Det är lättare att få kunder till företagets webbplats via Instagram.


En av de mest effektiva metoderna för att annonsera via ett socialt nätverk är muntlig kommunikation. Den är särskilt efterfrågad inom tjänstesektorn. Att visa resultaten av en frisörs eller fotografs arbete, att visa ett foto av inredningen på ett café eller en restaurang är ett enkelt och effektivt sätt att locka nya kunder. Den organiska marknadsföringen av ett företagskonto kommer att ta månader, så i början behöver du bara köpa minst 10k Instagramföljare.

Systemet fungerar då på följande sätt:

tjänsten ger nya följare till din sida på Instagram;

ett stort antal följare leder till att kontot växer och börjar dra till sig andra användares uppmärksamhet;

personer som är intresserade av att köpa varor eller tjänster prenumererar på dina uppdateringar;

Försäljningsnivån växer.

Det räcker inte om du bara säljer högkvalitativa produkter eller tjänster på hög nivå, utan mun till mun fungerar och potentiella köpare kommer att strömma till som en flod. På ett så enkelt och okomplicerat sätt kan du marknadsföra inte bara stora nätbutiker, utan också små butiker eller tjänster av privata företagare.

Hemligheten bakom popularitet: hur man köper följare på Instagram

Slutligen är en snabb ökning av antalet följare på Instagram ett utmärkt sätt att uppfylla dina personliga ambitioner och sticka ut från mängden. Genom att köpa följare drar en person till sig ett stort antal användares uppmärksamhet, blir snabbt allmänt känd, smickrar sin fåfänga och når höga positioner i rankingen av de mest populära användarna.


Många människor lägger upp bilder på sin lyxiga semester, nya bil, maträtter från dyra restauranger på Internet med ett enda syfte - att visa upp sig. Och av samma anledning behöver de ett stort och till och med enormt antal följare - för att torka sin rivaliserande flickväns näsa eller visa upp sina kollegor (ja, eller klasskamrater).

Leva-följare är viktiga!

Tvivelaktiga tjänster erbjuder marknadsföring genom att signera robotar av människor, inte levande människor. Skillnaden mellan dem är betydande. En bot är en robot, ett program som utför vissa handlingar enligt en given algoritm. Den är fullt kapabel att prenumerera, lindar upp gillar på Instagram, små kommentarer under inläggen. För att utföra uppgiften används särskilda konton som inte har publikationer och följare. De skapar bara ett sken av aktivitet, prenumererar på olika kanaler. Som regel är sådana falska följare billiga - 10k bots kostar 5-10 gånger billigare än levande användare.

Leva anhängare är riktiga människor som:

1. är intresserade av innehållet på din Instagram-sida.

2. tjäna riktiga pengar på att prenumerera på andras Instagram-konton.


Den sista kategorin representeras också av verkliga personer som har en giltig sida med publikationer, avatarer och till och med följare. Sådana erbjudanden blir dock inte alltid regelbundna kunder, utan ger passivt stöd i marknadsföringen. Genom att prenumerera på en sida ökar användarna dess popularitet. Detta gör det möjligt att locka en intresserad publik, vilket bara är ett plus för kanalägaren.

När är det rekommenderat att avveckla levande följare?

Alltid! Och om ägaren till sidan ändå bestämmer sig för att beställa tjänsten, skulle marknadsföringen av följare inte nödvändigtvis ske genom den billigaste publiken. Konton som har samlat in falska följare med tomma profiler är inte särskilt uppskattade av det sociala nätverket. Förvänta dig inte att posterna ska hamna högst upp på listan. Vissa sidor är helt enkelt bannlysta för sådana åtgärder.


Du måste lura endast levande prenumeranter. Och det finns flera anledningar till detta - för:

att säkra intresset från målgruppen;

engagera prenumeranter och vinna deras lojalitet.


Ju fler som följer sidan, desto större är intresset för sidan och den potentiella annonsören. Ägare av populära kanaler, som har tusentals följare, får hyggliga pengar för reklam.

Hur köper man Instagram-följare snabbt och säkert?

Att öka antalet leva-följare på Instagram är ett effektivt verktyg för att marknadsföra sig i detta sociala nätverk. Oavsett vilket syfte du köper följare för, se till att det är säkert. Särskild uppmärksamhet ägnas åt nya Instagramkonton och för överdriven aktivitet kan det lätt skicka dig till ett förbud. Här är några life hacks som hjälper dig att komma undan problemen:

1. Gränser. Det sociala nätverkets policy är mot alla uppgraderingar och övervakar detta strikt. Ha därför inte bråttom att köpa 1 miljon Instagramföljare redan första dagen efter att sidan skapats. Du kommer inte ens att kunna nå 1000 följare, eftersom sidan kommer att blockeras permanent. Det är säkert att köpa 500 Instagram följare per dag om din sida är mindre än sex månader gammal.

2. Valmöjligheter. Gå inte till andra tjänster. Om du har anförtrott att köpa 1000 Instagram följare till vår poprey.com, gå inte till andra webbplatser! Instagram spårar inloggningar från olika enheter för att kontrollera kontohackning. Och varje tjänst ber dig ange din profil. Om du använder flera tjänster kommer det att finnas flera inmatningar. Det sociala nätverket kommer definitivt att märka detta och kommer inte att ignorera det;

3. Fyllning. Innan du köper 5k Instagram följare ska du fylla i beskrivningen, ladda upp en avatar och lägga till länkar. Kom ihåg att även de bästa Instagram följare inte stannar länge på en opersonlig profil.

POPREY.COM - är din bästa webbplats för att köpa Instagram följare

Sluta oroa dig för var du kan köpa Instagram-följare! Du har redan rankats bland de bästa leverantörerna av organisk publik. Här är 5 anledningar till varför poprey.com - verkligen är det bästa stället att köpa Instagramföljare:

Utförandekvalitet

Vi arbetar endast med en levande målgrupp. Inga robotar, förbud och lösenord. För att köpa amerikanska Instagramföljare anger du bara en länk till din Instagram.

Direktstart

Lansering inom 2 minuter efter att du har köpt följare.

Säkert samarbete

För att köpa Instagram-följare behöver du inte ge oss dina inloggningsuppgifter.

24/7 stöd

Våra chefer är alltid redo att svara på dina frågor om följare för Instagram. Du kan ringa både på helger och kvällar.

Bekväma betalningsmetoder

Vi ser till att marknadsföringen av din Instagram är så bekväm som möjligt för dig. Därför kan du välja - köpa Instagramföljare med PayPal eller betala för köpet med Visa / MasterCard / American Express etc. Allt är så transparent och bekvämt som möjligt.


Vi kallar oss inte bara 'bästa platsen för att köpa Instagramföljare'. Vi motsvarar verkligen en sådan hög rang, eftersom vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att skydda din profil från att bli bannlyst. Du behöver inte slösa din dyrbara tid och kontrollera processen för att lägga till prenumeranter. För att marknadsföra en sida på ett socialt nätverk på ett framgångsrikt sätt behöver du bara dina kontaktuppgifter, så hjälper vi dig att köpa permanenta Instagram följare.

Hur mycket kostar det att köpa organiska Instagram följare?

Olika paket är tillgängliga för våra kunder. Du kan till och med köpa 50 Instagram följare på vår webbplats! Dessutom erbjuder vi kampanjer när du beställer en omfattande kampanj eller väljer flera typer av tjänster. Under tiden kan du se hur fördelaktigt köpa bästa Instagramföljare är med poprey.com.

Instagram följare: köp billigt

Antal följare101002505001k2k5k10k20k50k
Kostnad0,00$1,30$2,70$4,90$9,00$16,90$37,97$66,90$129,90$239,90$
Pris för 1 följare0,00$1,30$1,10$0,98$0,90$0,85$0,76$0,67$0,65$0,48$

Som du kan se, buy Instagram följare cheap $1- är det ganska verkligt. Ju fler följare inkluderar priset, desto mer lönsam är du.

Dessutom kan du testa vår tjänst gratis innan du beställer de omhuldade 100k Instagram-följarna. Köp Instagramföljare UK eller USA just nu för $ 0.00!

Hur köper jag Instagram följare?

1. Välj den optimala typen av kampanj och klicka på 'Köp'.

2. I fönstret som visas anger du en länk till ditt Instagram-konto.

3. Betala för kampanjbeställningen på ett bekvämt sätt.

4. Se hur vår tjänst börjar marknadsföra ditt konto.


När kan du köpa Instagram följare?

Du kan faktiskt köpa aktiva Instagram följare just nu! Men för att få ut det mesta av de pengar som investeras i publiken är det bättre att förbereda ditt eget Instagram konto i förväg. Här är några tips att följa innan du klickar på knappen 'köp Instagram följare billigt':

1. Bestäm hur din profildesign passar dina potentiella följares intressen.

2. Lägg till naturliga följare - bjud in vänner och bekanta. Detta är nödvändigt för att profilen inte ska vara tom när tjänsten startar.

3. Ta dig tid att köpa en miljon Instagram följare för ett nytt konto direkt. Låt sidan 'bosätta sig' på det sociala nätverket i minst ett par veckor.

4. Gör ett par slående inlägg som fångar Instagram användarnas uppmärksamhet och får dem att vilja gilla ditt inlägg. När du köper riktiga aktiva Instagram följare kommer folk definitivt att vilja kommentera och betygsätta det häftiga inlägget.

Börja marknadsföra dig på Instagram redan nu. Köp högkvalitativa prenumeranter och beställ en uppsättning visningar, sparade bilder och andra tjänster för omfattande marknadsföring av kontot.

Redo? Gå!